No niin ! päivän puntti treeni takana ja olo on kuin jalattomalla sammakolla ! aivan totaalisen poikki ! Sylettää kun eräs kaveri sanoi tosta minun uudesta ohjelmasta ettei jalkatreeni ja hauis treeni sovi samlle päivälle ! pakkohan se oli kokeilla, mutta niinhän siinä sitten kävi että ei jaksanut ihan täysillä vääntää, 10 sarjaa kyykkyä vie pakostakin mehuja ! No mutta helvatin hyvä reeni oli ja tais mennä osa reenistä perillekkin :D ! Luultavasti eilinen noin 30 minuutin juoksulenkki koiran kanssa painoi alla, mutta niinhän se menee ettei ilman treenaamista on turha tulosta odottaa !!

Salilta heitin sitten suoraan Kouvolan Nordea pankkiin selvittämään nettipankki tunnuksieni kirjautumis ongelmaa! Kerrankin kun tonne nordeaan meni niin siellä ei ollut jonoa ! kun se tunnetusti on täälläpäin ainakin asiakaspohjaltaan mummo/ pappa valtainen. Eikä sitä odottamisen määrää pysty sanoin kuvailemaan mutta varmaan tiedätte ! No päräytin siihen tiskille ja kerroin ettei tunnukset toimi netissä ja virkailija siinä pyysi henkilöllisyys korttia varmistukseksi. Yllättäen virkailija sitten sanoi ettei täällä mitään sulkemiskoodia ole !! ? :O ja sit kävi ihmettelemään kun viimeiset 2 päivää olin yrittänyt kirjautua nettipankkiin ja aina se oli ilmoittanut ettei koodit täsmää ? No sieltä sain sitten ohjeeksi mennä vielä kerran kokeilemaan tunnuksia ja onneksi ne sitten kuitenkin toimivat ?? ihmettelen syvästi mutta ilmeisesti oli joku järjestelmä virhe tai vastaava..kuka noista tietää.

No emännällä on tänään vapaa päivä joten sen piti johonkin päästä. Lähdimme sitten pankista kotiin tultuani melkein suoraan kaupoille ! no jotan tekemistä piti keksiä kun ei kukaan jaksa kotona koko ajan istua !! ( ite vasta istunu reilu 360 päivää :D ) Kaupasta tarttui taas muutamia heräteostoksia mukaan, mikä on sinänsä ihan normaalia ! kuitenkin ihan hyötykäyttö tavaraa. Kotiin tultua iski väsymys ja kattelin mukavassa lököily asennossa  FST:ltä Jaques Coustoon valkohai dokumentin! Mielenkiintoista ja laittoi taas miettimään erinäisiä asioita, mistä ei nyt kertakaikkiaan jaksa tilittää :D Siitä heilautin sellasen kevyen 400 grammaa Lidlin suklaa jäätelöä huiviin ja sokerin tuottaman mieli hyvän tultua alkoikin sitten väsyttämään...hetken siinä makailin patjalla, mutta nukkumaan ei viittinyt ruveta kun Neloselta alkoi DR.Phil ! no mitä tähän nyt voi sanoa :D no sanokaa mitä haluutte! Mahtava ohjelma se on silti ! :D

- Tänään tämmöstä! huomenna varmaan samanlaista ! -