No nii !, mitä muuta sitä heti herättyä tekisi kun banaani rahkajuoman niinkuin amost joka aamu !! hyvin nukutun yön jälkeen avasin yllättäen taas uutis sivut ja siemailin siinä samalla aamu pirtelöä! eipä taas Suomella ollu pelit menny ihan putkeen kun tuli ruotsille 3-reikä takkiin...no jotenkin ei kyllä yllättäny yhtään! niin surullista mutta totta ! :( / Itse kun tulee tuota urheilu kohtalaisen vähäsen nykyään enää seurattua kun olen enemminkin syventynyt tuohon kiehtovien korttipelien maailmaan !

Ennen sitä tiesi futis,lätkä, koris joukkueista kaikki pelaajat ja niiden tehot kun nykyään ei o enää edes pelaajista mitään hajua ! Mutta kysykääpäs pokeri maailmasta jotain niin tulee vastaus kun apteekin hyllyltä.Emäntä lähti juuri äsken töihin ja kun se Radio lähti ahertamaan niin itse avasin toisen ääni torven auki eli televiissorin! Kerrankin täältä tulee jotain katseltavaa näin päiväs aikaan ! eli viime yön Olymppilaisten kooste lähetys! samalla tässä chättäilen muutaman ystävän kanssa ja seuraan Pokerstarsin Sunday Million Turnausta. Siellä on Takuupotissa 4 miljoonaa dollaria!! osallistujia turnaukseen oli reilu 36 000 ja nyt viimeiset kaksi taistelevat 1.1 miljoonan pää palkinnosta !! pikku hilujahan noi vaan on ! ( osallistumis maksu 215 dollaria, eli siitä voi jokainen laskee, että onko sijoittaminen kannattanut :D, Turnaus on nyt kestänyt reilut 13 tuntia ! ja vielä noi kaksi jaksavat taistella, pinot ovat 225m ja 133 miljoonaa, tarkkaa näyttävät pelaavan onhan ensimmäisen ja toisen sijan välinen ero melkein 300 000 dollaria, joten kyllä sitä kannatataa tollasen ahetamisen jälkeen vähän keskittyäkkin ! No jos sitä joskus itsellä ois varaa osallistua noin isoihin turnauksiin niin eihän sitä koskaan tiedä vaikka siellä joskus menestystä tulisikin , mutta tyydytään nyt tällä hetkellä pelailemaan näillä minimi panoksilla ja leikki hiluilla...toiset pelaa pleikkaa minä pokkaa :D, peli kun peli ja tässä pelissä on vielä mahdollisuus voittaa oikeasti rahaakin!

No tämä päivä menee tässä verhojen takana pimeässä huoneessa teeveetä ja tietokoneen näyttöä tuijotellessa. Pitäähän sitä välillä levätäkkin, että kerkee joskus palautua rankoista treeneistä! jotain sapuskaa pitäis jossain vaiheessa kyhätä ja MENU tälle päivälle on seuraava

Kananreisikoipia - tunti 20 minuuttia keskitasolla 200:ssa asteessa

mauste uuniperunat (valmiit) - lisää kanojen kanssa erilliselle pellille kun kanat ovat olleet noin tunnin ja anna kypsyä noin 20 min

Kreikkailen salaatti - 1/3 salaattia / 2 tomaattia / puolikas kurkku / 1 paketti Feta juustoa/ oliiveja 1/3 purkki / 1 punasipuli ( renkaina pilkottuna )

- Sekaan lurautan tilkan oliivi öljyä & punaviini etikkaa ja maustan oreganolla ja sitruunapippurilla !

Se olis sitte siinä!! päivä pulkassa ja pulkka mäessä ! moro ! :D