Viimiset pari päivää ennen tätä meni kyllä niin heikossa hapessa , että oikein itse ihmettelin ? En tiedä oliko se sitten ns kevät väsymystä vai mitä ihme heikotusta lie ? eilen ei kuitenkaan jaksanut tehdä mitään ja väsytti niin perkeleesti ! tosin joutu sitä aikasin heräämäänkin, mutta en nyt täysin laittaisi väsymystä sen piikkiin ! No kuitenkin tänään oli aikainen herätystaas kun Muija piti viskata duuniin, en varmaa oo ainut kuka vihaa noita aamu herätyksiä ! ( ei niissä sillon mitää ollu kun töihin piti lähtä..muuta kun vitutti vaan , mutta nyt näin vapaalla ollessa tupla vituttaa :D )

Aamu meni kyllä kerrankin loistavasti ! menin lämmittämään autoa ja vähän ikkunoita raappailin siinä samalla. No sitten se muijakin ilmesty jostain pimeestä kulmasta siihen puikille ja jeesasi vähän ikkunoiden kanssa! Sitten ei muuta kun autoon sisälle ja kun aamuisin vihaan kovia ääniä ja valoa niin heitin aurinko lasit silmille ettei vastaan tulevien autojen valot paista silmiin :D Huppu ja aurinkolasit päässä kohti muijan työmaataa. Kotiin tultuani heitin kahveet kiehumaan...(nykyään käynyt aamuisin juomaan), muuten todella vähän ! Väsäsin siihen kylkiäisiksi pari mökki sämpylää ja holautin ni kurkusta kahveen kanssa pötsiin ! mukavat energiat sain niistä ja piristyin mukavasti ! Sitten perinteisesti luurit päähän, vähän jotain rauhallista musiikkia taustalle soimaan ( www.youtube.com/watch ja uutisia selaamaan. Siinä istuskelin hetken aikaa ja kävi tuntumaan siltä että salille olisi lähdettävä ! eli ei muuta kun pari adrealiini pumppi biisiä soimaan ja sali varusteet kassiin.

Pienet alku lämmöt oli siinä otettava ettei taas paikat pamahtele paikoiltaan. Hartiat ja ojentajat lämpimiksi ja ei muuta kun pajalle ähisemään ! Taas siellä vierähti se melkein puolitoista tuntia ! mutta so f what kun ei muutakaan tekemistä tällä lomalaisella ole ! Rauhallisesti kun siinä sarjoja puskin niin sain mukavan pumpin lihaksiin. ja mikäs sen parempi fiilis on! Tuntee ainakin että reeni menee oikeseen osoitteeseen :D Muutenkin oli yllättävän energinen ja vahva olo kun kuitenkin yleensä salilla käyn vasta noin 12-14 aikaan ja tänään olin jo yhdeksältä ! Pappojen kanssa siinä muutamat sanat vaihdettiin yön olymppia tapahtumista ja jokaisen kanta tuli selväksi !.....

ensimmäinen poiminta keskusteluista

Norjan Björgenillä ( nais hiihtäjä ) on astma ja se saa luvan kanssa käyttää astma lääkkeitä ( piippua ) eli eihän se voi olla muuten noin ylivoimainen kun sen takia että saa piiputtaa enne kisaa :D :D :D ...perinteisiä selityksiä !

Toinen poiminta keskusteluista !

Suomen nais leijonat nappasivat hienosti viime yönä pronssia ! ainut mikä asian teki melkein naurettavaksi oli kun kuulin, että Ne olivat pelanneet TPS:sän C-junioreita vastaan harjoitus ottelun ja hävinneet sen 11-0 !! MItä vittua ? ei taida sitten taso ollakkaan kovin kova :D ....pisti vähän kyllä hymyilyttämään.....ei millään pahalla ...hahahahahaha

Sitten sitä lotinaa jatku koko treenin ajan että mitalleja tulee vielä jokaisesta jäljellä olevasta lajista ja se perinteinen lause ( kyllä sillä on ihan hyvät mahdollisuudet JOS !.... :D )  yms.... no parempi tota paikallis radiota on aina kuunnella kun oikeaa :) Tuleepahan jotain hymyilemisen aihetta !